Bericht versturen
aboutus

Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd.

Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd. Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd. Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd. Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd. Chengdu Datang Communication Cable, Co. Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: FH&DT
Aantal werknemers: 300~500
Jaarlijkse omzet: 7.5 million-8 million
Opgericht Jaar: 1999
Export pct: 30% - 40%
Ongeveer ons
Inleiding

 

DATANG-de KABEL is gespecialiseerd in R&D, productie, Verkoop, Distributie van telecommunicatiekabel en toebehoren in China en wereldmarkten. Met constante inspanningen, DATANG-is de KABEL een Top10 Telegraferend Systeemmerk in China sinds 2009 geweest.

 

DATANG-KABELnadruk bij de kabelonderzoek en innovatie in China sinds 1965.

 

Met meer dan 50 jaar R&D-ervarings, hebben wij in het opstellen van vele nationale normen en andere de industrienormen bijgedragen. DATANG-de KABEL heeft een professioneel technisch team en wij kunnen een sterke technische ondersteuning indien nodig aanbieden.

 

DATANG-de KABEL heeft 3 belangrijke workshops: lan kabel & toebehoren, vezelkabel & toebehoren en coaxiale kabel & toebehorenworkshops. Met ingevoerde productielijnen, en goed gebouwde moderne workshop en ervaren team, DATANG-de KABEL uitgerust met grote capaciteit is om de klantenvraag in huis te ontmoeten en in het buitenland: Lan Cable: 1 miljoen dozen/jaar; Coaxiale Kabel: 80000km/year; Optische Vezelkabel: 3.5 miljoen kern km/year.

 

De KWALITEIT is altijd eerste prioriteit in DATANG-KABEL. Het bedrijf is ISO 9001, verklaarde ISO 14000, en de producten worden vervaardigd en volgens internationale normen getest. De producten zijn RoHS, BEREIK, UL, ETL, verklaarde CPR. OEM&ODM de dienst is beschikbaar.

 

De vraag van vergaderingsklanten is altijd de aandrijving voor DATANG-KABEL. DATANG-de KABEL heeft groot marktaandeel in zowel binnenlandse als overzee markten wegens klantentevredenheid bereikt. More and more klanten verkiezen met DATANG-KABEL assoiëren omdat zijn sterke steun en diensten en constante verbetering om aan de eisen van klanten te voldoen. Samen met klanten, hebben wij vele moeilijkheden overwonnen en onze capaciteit overwonnen om klanten te dienen beter, en samen te groeien. De jaarlijkse verkoopopbrengst is meer dan 90 miljoen USD en het kweken van elk jaar.

Geschiedenis

 

1965: Oorsprong van het 5de Onderzoekinstituut van Post&-Telecommunicatie (Voorganger van FH&DT)

 

1987: De 1st optische kabel van China werd ontworpen door 5de Onderzoekinstituut van Post&-Telecommunicatie

 

1998: De Technologieco. van Datangtelecommunicatie, Ltd (DTT) De openbare opslagcode is 600168

 

1999: Communicatie van Chengdudatang Kabelco., Ltd.

 

2017: Het oprichten van CICT betekent het Grootste Nationale Communicatie bedrijf in China uit kwam

 

Tot nu: Chengdu Datang, als Lid van CICT, ontwikkelt actief zijn wereldmarkt

Company Honor

 

Communicatie van Chengdudatang Kabelco., Ltd regionale voetafdruk blijft zich uitbreiden, en wij hebben zaken in Spanje, Canada, de V.S., Wit-Rusland, Italië, Laos, India, Indonesië, Vietnam, Koeweit, Brunei, de V.A.E, Saudi-Arabië, Ecuador, Maleisië en Thailand gevestigd.

 

►Het R&D-centrum op Wire&Cable-transmissie in China

 

►De werkende die eenheid in China door 6de werkgroep ITU-T wordt benoemd

 

►Het Belangrijkste lid van het Wire&Cable-Comité van het Instituut van China van Mededelingen

 

►Meer dan 100 nationale de industrienormen en octrooien van communicatie kabelproducten

 

►Hoofdstroomleverancier van Chinese drie exploitanten

 

►De top 10 merken van de aanleg van kabelnetten van systeem sinds 2009

  •  

Advantages

 

 

●Het geavanceerde binnenlandse en materiaal van de de invoerproductie


●De ervaring: nadruk bij de kabelonderzoek en innovatie sinds 1965. Meer dan 50 jaar experience& professioneel technisch team voor kabelvervaardiging.


●ISO-systeem voor kwaliteitscontrole, UL, ETL en veel andere management&health en certificatie van het veiligheidssysteem.


●Militaire netwerk, radio en televisie, olie, de toegangsvergunning van het telecommunicatienetwerk


●De opsteller en vollediger van dozens binnenlands ministerie van het testen, de certificatie en de normen van de informatie-industrie.


●De producten worden over de hele wereld uitgevoerd naar meer dan 20 landen, de belangrijkste samenwerkingspartner van binnenlandse telecommunicatie-exploitanten.

Contactgegevens